Self-priming air-operated diafragmpomp

Productdetails
Place of Origin: Zhejiang
Merknaam: Ricite
Betaling & het Verschepen Termijnen

Detailinformatie

Place of Origin Zhejiang Merknaam Ricite
VASTE LICHAMEN: 1-10 mm zuiging: 6m
Kop: 70m84m Verbinding: Draad, flens
Rijden: Pneumatische Stroom: 1-60m3/h
Luchtverbruik: 252L/min-9100L/min Hoog licht:

Zelfopstart-diafragma pomp

,

lucht bediende diafragma pomp

Productomschrijving

Product beschrijving:

Membraanpomp is een soort geavanceerde pomp die een breed scala aan debieten kan bieden van 1 tot 60 m3 / u, luchtverbruik van 252 l / min tot 9100 l / min en vaste stoffen van 1 tot 10 mm.Hij heeft een zuigkracht tot 6m en is verkrijgbaar in draad- en flensaansluiting.De pomp is met name geschikt voor toepassingen met een hoge viscositeit, vaste stoffen en droogloop.Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en lange levensduur.

 

Functies:

 • Productnaam: Membraanpomp
 • Vaste stoffen: 1-10 mm
 • Aansluiting: draad, flens
 • Luchtverbruik: 252L/min-9100L/min
 • Hoofd: 70m-84m
 • Aandrijving: Pneumatisch
 • Hoge viscositeit: kan vloeistoffen met een hoge viscositeit aan
 

Technische parameters:

Hoofd 70m-84m
Verbinding Draad, flens
Luchtverbruik 252L/min-9100L/min
Drijfveer Pneumatisch
Stroom 1-60m3/uur
Zuig 6m
Vaste stoffen 1-10 mm
Hoge viscositeit Ja
Veelzijdigheid Ja
Oefening Ja
 

Toepassingen:

De Ricite-membraanpomp uit Zhejiang is ontworpen voor het verwerken van met vaste stoffen beladen vloeistoffen, droogloopvloeistoffen en corrosieve vloeistoffen in veeleisende toepassingen.Het heeft een maximale opvoerhoogte van 70m-84m en een maximale stroomsnelheid van 1-60m3/h, met vaste stoffen van 1-10mm.Het wordt aangedreven door een pneumatische aandrijving en is ontworpen voor droogloop- en explosieveilige toepassingen.

Ricite-membraanpomp is ideaal voor toepassingen in industrieën zoals de chemische, farmaceutische, petrochemische, voedsel-, papier-, mijnbouw- en waterbehandeling.Het is perfect voor het verpompen van bijtende vloeistoffen en vaste vloeistoffen bij verschillende temperaturen en drukken.De pneumatische aandrijving zorgt voor een nauwkeurige regeling van debiet en druk, waardoor het een ideale oplossing is voor veel veeleisende toepassingen.

De Ricite-membraanpomp is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en prestaties en is eenvoudig te installeren en te onderhouden.Het heeft een robuuste constructie en is bestand tegen droogloop-, corrosieve en explosieveilige omstandigheden.Het is ook ontworpen voor maximale efficiëntie en kostenbesparingen, biedt een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

 

Maatwerk:

Ricite-membraanpomp: diensten op maat

De Ricite-membraanpomp is perfect voor het verpompen van met vaste stoffen beladen, zelfaanzuigende vloeistoffen met een hoge viscositeit onder hoge druk.Deze pomp is gemaakt in Zhejiang en is ontworpen om vaste stoffen van 1-10 mm te verwerken.Het wordt geleverd met zowel een schroefdraad- als een flensaansluiting en kan tot 6 m zuigen en een opvoerhoogte van 70 m-84 m.Het wordt aangedreven door pneumatische kracht.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor membraanpomp

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor membraanpompen.Onze ondersteuning omvat:

 • Probleemoplossing en diagnose van eventuele problemen met uw membraanpomp
 • Het geven van installatie- en onderhoudsinstructies
 • Vervangende onderdelen en accessoires
 • Technisch advies en ondersteuning

We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van service en technische ondersteuning voor membraanpompen.Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Membraanpompen zijn verpakt in een veilige container die speciaal is ontworpen om de pomp te beschermen tegen invloeden van buitenaf.Om een ​​veilig transport te garanderen, zijn de pompen verpakt in een doos met daaromheen extra opvulmateriaal.De doos wordt vervolgens verzegeld met verpakkingstape en gelabeld met de naam en het adres van de klant.Het pakket wordt vervolgens via een betrouwbare verzendservice verzonden om ervoor te zorgen dat de pomp in perfecte staat aankomt.

 

FAQ:

.

Wil meer details over dit product kennen
Gelieve te gaan uw onderzoeksdetails in.
Gelijkaardige Producten
Ricite (Zhejiang) Science & Technology Co., Ltd.
susanmeng@ricitepump.com
+86-572-2171515
Nr 3789, Shushan-Road, Wuxing-District, Huzhou-Stad, Zhejiang-Provincie, China
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Roestvrijstalen magneetaangedreven pomp Leverancier. Copyright © 2023-2024 ricitepump.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht