Bericht versturen

 

Chemische Industrie

 

De magnetische aandrijvingspompen worden wijd gebruikt in de chemische industrie, die kan worden gebruikt om diverse vloeistoffen te vervoeren, die productieefficiency verbeteren, kosten kunnen drukken, en de gezondheid en de veiligheid van arbeiders beschermen.

 

Petrochemische Industrie

 

De magnetische aandrijvingspompen zijn wijd gebruikt in de aardolieindustrie. Met zijn hoogst efficiënte voordelen van zonder lek,

en betrouwbaar, kan het aan de vereisten voldoen

van de aardolieindustrie voor hoogte - kwaliteit, hoge veiligheid, en hoge stabiliteit, terwijl ook het verbeteren van productieefficiency en productiekwaliteit.

 

Lithiumbatterij

 

De magnetische aandrijvingspompen zijn wijd gebruikt in de productie van lithiumbatterijen. Zijn stroom en druk zonder lek, stabiele kunnen de stabiele prestaties van lithiumbatterijen verzekeren. Tegelijkertijd, is de structuur van de magnetische aandrijvingspomp compact, zijn de onderhoudskosten laag, en het voldoet ook aan de vereisten van hoog rendement en lage kosten van lithiumbatterij productie.

 

Electric Power

 

De magnetische aandrijvingspompen zijn wijd gebruikt in de systemen van de windenergiegeneratie. Door zijn vervoerende stroom en druk zonder lek, efficiënte, kan het de stabiliteit en de betrouwbaarheid van hydraulische olieomloop en remsystemen verzekeren, en de efficiency en de levensduur van de systemen van de windenergiegeneratie verbeteren.

 

Farmaceutische Industrie

 

De magnetische aandrijvingspompen zijn wijd gebruikt in de farmaceutische industrie. Met zijn kenmerken zonder lek, efficiënte, en zonder contact, kan het aan de behoeften van de farmaceutische industrie voor hoogte voldoen - kwaliteit, hoge veiligheid, en hoge stabiliteit, en tegelijkertijd de de productieefficiency en kwaliteit verbeteren.

 

Industrie van de pesticidemeststof

 

Op het gebied van landbouwchemie, worden de magnetische aandrijvingspompen hoofdzakelijk gebruikt in het vervoer van pesticiden, meststoffen, irrigatiewater, enz. Met zijn voordelen van stroom en druk zonder lek, stabiele, kan het het stabiele vervoer verzekeren, het effect van agrochemische producten en de irrigatieefficiency van landbouwgrond verbeteren. Tegelijkertijd, is de structuur van de magnetische pomp compact, zijn de onderhoudskosten laag, en het voldoet ook aan de vereisten van hoog rendement en lage kosten in de agrochemische industrie.

 

Ricite (Zhejiang) Science & Technology Co., Ltd.
susanmeng@ricitepump.com
+86-572-2171515
Nr 3789, Shushan-Road, Wuxing-District, Huzhou-Stad, Zhejiang-Provincie, China
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Roestvrijstalen magneetaangedreven pomp Leverancier. Copyright © 2023-2024 ricitepump.com . Alle rechten voorbehoudena.