Magnetische centrifuge pomp voor bestrijdingsmiddelen

Productdetails
Place of Origin: Zhejiang
Merknaam: Ricite
Betaling & het Verschepen Termijnen

Detailinformatie

Place of Origin Zhejiang Merknaam Ricite
Hoesjes: Roestvrij staal Kracht: 1.1-315KW
Garantie: 12 maanden Stroom: 3.2-1000 Cbm/h
Druk: 0-1.6Mpa Verbinding: Dicht-gekoppeld & kader-Opgezet
hoofd: 8-150 M Typ van pomp: centrifugaal
Hoog licht:

Magnetische centrifuge pomp

,

Pesticide magnetische centrifuge pomp

Productomschrijving

Product beschrijving:

Roestvrijstalen magnetische aandrijfpomp is ontworpen voor maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en langdurige prestaties.Het is een magnetisch aangedreven centrifugaalpomp met 12 maanden garantie, met een debiet van 3,2 tot 1000 Cbm/h, een drukbereik van 0 tot 1,6 Mpa en aansluitmogelijkheden van kortgekoppeld en framegemonteerd.Het is gemaakt van zeer corrosiebestendig roestvrij staal en levert uitstekende prestaties in ruwe en corrosieve omgevingen.De pomp is ontworpen om zelfaanzuigend en onderhoudsarm te zijn, waardoor het een ideale keuze is voor een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen.Het energie-efficiënte ontwerp zorgt voor een betrouwbare werking en lage eigendomskosten, waardoor het de ideale keuze is voor elke centrifugaalpomp met magnetische aandrijving.

 

Functies:

 • Productnaam: roestvrijstalen magnetische aandrijfpomp
 • Hoofd: 8-150 M
 • Pomptype: lekvrije roestvrijstalen centrifugaalpomp
 • Vermogen: 1,1-315 kW
 • Aansluiting: Kortgekoppeld & Frame-gemonteerd
 • Druk: 0-1.6Mpa
 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Pomp type Centrifugaal
Behuizing Roestvrij staal
Temperatuur -20°C~120°C
Hoofd 8-150 M
Stroom 1.1-315kW
Stroom 3,2-1000 Cbm/uur
Garantie 12 maanden
Flens 32-300 Mm
Druk 0-1.6MPa
Verbinding Kortgekoppeld en op frame gemonteerd
 

Toepassingen:

Ricite roestvrijstalen magneetaangedreven pomp

Ricite roestvrijstalen magneetaangedreven pomp is de perfecte pomp voor een verscheidenheid aan toepassingen.De pomp is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is ontworpen voor zware en veeleisende omgevingen.De pomp biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en is bestand tegen temperaturen van -20°C tot 120°C en drukken tot 1,6 MPa.De pomp is ook zeer efficiënt, met een debiet van 3,2 - 1000 Cbm/h, waardoor hij ideaal is voor uiteenlopende toepassingen.Deze pomp wordt ook gedekt door een garantie van 12 maanden, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de pomp betrouwbaar zal zijn.

De Ricite roestvrijstalen magnetische aandrijfpomp is een ideale keuze voor toepassingen die een betrouwbare, efficiënte en duurzame pomp vereisen.De roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat de pomp wordt beschermd tegen corrosie, terwijl de magnetische aandrijftechnologie ervoor zorgt dat de pomp zeer efficiënt is.Het grote debiet en de hoge druk maken deze pomp tot een uitstekende keuze voor toepassingen zoals chemische verwerking, waterbehandeling en industriële procescontrole.Deze pomp is ook ideaal voor toepassingen die een betrouwbare en duurzame pomp vereisen tegen veel lagere kosten dan traditionele centrifugaalpompen.

De Ricite roestvrijstalen magnetische aandrijfpomp is een ideale keuze voor elke toepassing waar een betrouwbare en krachtige pomp nodig is.De roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat de pomp beschermd is tegen corrosie en een breed scala aan temperaturen en drukken aankan.De magnetische aandrijftechnologie zorgt ervoor dat de pomp zeer efficiënt is, terwijl de grote stroomsnelheid en drukmogelijkheden deze pomp tot een uitstekende keuze maken voor een verscheidenheid aan toepassingen.Deze pomp wordt ook gedekt door een garantie van 12 maanden, zodat u er zeker van kunt zijn dat de pomp betrouwbaar zal zijn.

 

Maatwerk:

Ricite roestvrijstalen magneetaangedreven pomp
 • Plaats van herkomst: Zhejiang
 • Pomptype: magnetische centrifugaalpomp
 • Hoofd: 8-150 M
 • Flens: 32-300 mm
 • Behuizing: roestvrij staal
 • Druk: 0-1.6Mpa
 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor roestvrijstalen magnetische aandrijfpomp

Wij bieden technische ondersteuning en service voor al onze roestvrijstalen magnetisch aangedreven pompen.Ons ondersteunend personeel is goed thuis in de kenmerken en functies van onze pompen en kan u helpen met eventuele vragen.Indien nodig bieden wij ook spoedreparaties aan.

Onze technici zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen of opmerkingen te beantwoorden.We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten de best mogelijke service krijgen.Als u problemen heeft met uw pomp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We bieden ook een uitgebreide garantie voor onze roestvrijstalen magneetaangedreven pompen.Deze garantie dekt alle materiaal- of fabricagefouten en is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop.Mocht uw pomp tijdens de garantieperiode defect raken, dan repareren of vervangen wij deze kosteloos voor u.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De roestvrijstalen pomp met magnetische aandrijving is veilig verpakt in een golfkartonnen doos om een ​​veilige levering te garanderen.De doos is ontworpen om de ontberingen van verzending te weerstaan.Alle bestellingen worden verzonden met een betrouwbare, gemeenschappelijke koerier en komen doorgaans binnen 3-5 werkdagen aan.

 

FAQ:

Q1: Wat is de merknaam van dit product?
A1: De merknaam van dit product is Ricite.
Vraag 2: Waar komt dit product vandaan?
A2: Dit product komt uit Zhejiang.
V3: Van welk materiaal is dit product gemaakt?
A3: Dit product is gemaakt van roestvrij staal.
V4: Heeft dit product een magnetische aandrijving?
A4: Ja, het heeft een magnetische aandrijving.
V5: Waar wordt dit product voor gebruikt?
A5: Dit product is een magnetische pomp van roestvrij staal die wordt gebruikt om vloeistoffen te verpompen.

Wil meer details over dit product kennen
Gelieve te gaan uw onderzoeksdetails in.
Ricite (Zhejiang) Science & Technology Co., Ltd.
susanmeng@ricitepump.com
+86-572-2171515
Nr 3789, Shushan-Road, Wuxing-District, Huzhou-Stad, Zhejiang-Provincie, China
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Roestvrijstalen magneetaangedreven pomp Leverancier. Copyright © 2023-2024 ricitepump.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht