Bezoek aan fabriek van Ricite van een klant in Iran

2023-06-26

Op Jun 22, 2023, traditioneel Dragon Boat Festival, ook de eerste dag na de tentoonstelling PMEC China 2023 in Shanghai (Jun 19-Jun 21). Een Klant Saeid van Iran dat onze cabine op de eerste dag van PEMC China bevestigde 2023 bezocht (Jun 19, 2023) had hij tijd geschikt om onze Huzhou-installatie te bezoeken.

 

De vertrektijd van de vlucht van Saeid was 11:00 p.m. Zo, gingen wij naar het hotel hij in Shanghai leefde en hem rond 7:30 am opraapte. wegens het was Dragon Boat Festival, waren wij op vakantie. Geen arbeiders waren in de installatie. Ons chef- Mr. Zhou Dacai & manager Mr. Zhou Xinyao met Saeid persoonlijk wordt begeleid die.

 

Toen Saeid aan onze productielijn, reiste en de details van fluoropolymer-Gevoerde magnetische aandrijvingspompen zag, was hij zeer tevreden met ons blikkenproces. Saeid stelde heel wat vragen en luisterde zeer zorgvuldig aan onze antwoorden, en nam heel wat beelden van onze installatie. En hij vroeg ook over onze pompen testend proces, levertijd en inventaris. Toen wij terug naar onze vergaderzaal waren, drukte hij zijn tevredenheid van onze kwaliteit uit, en hij wilde exclusieve distributeur in Iran zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Bezoek aan fabriek van Ricite van een klant in Iran  0 

Wij namen ook een kleine reis van nabijgelegen gezicht en op de manier terug naar de Internationale Luchthaven van Pudong, vertelde hij ons hij wilde onze bedrijfssamenwerker op lange termijn zijn. En hij vertelde ons hij had een significante en zinvolle dag met ons.

Ricite (Zhejiang) Science & Technology Co., Ltd.
susanmeng@ricitepump.com
+86-572-2171515
Nr 3789, Shushan-Road, Wuxing-District, Huzhou-Stad, Zhejiang-Provincie, China
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Roestvrijstalen magneetaangedreven pomp Leverancier. Copyright © 2023-2024 ricitepump.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht